Salutare,
Sunt (printre altele) si administratorul unui studio de video-chat.
Activitatea mea principala este cea de programator (delphi, c#, etc). Lovindu-ma de multe probleme cu studio-ul si zecile de cerinte, am inceput sa iau initiativa si, bazandu-ma pe principiul: "daca iti trebuie ceva, fa-ti singur"... asa ca am inceput.
Acum va prezint ce stie sa faca aplicatia asta:
1. detecteaza camera ce o folositi in studio (nu conteaza ca e pe USB/Firewire/placa de captura, etc)
2. prepara stream pentru XLove in High Quality (rezolutia streamului e configurabila din aplicatie - atat cat permite camera video)
3. comunica fara probleme cu XLOVE-ul
4. contorizeaza timpul petrecut online (in milisecunde) si il raporteaza catre un anume server (configurabil per client)
5. Raporteaza si limitele de folosire ale procesorului, si anume doar ceea ce este specific si dedicat pentru XLOVE. Orice alt site aditional va "papa" resurse pe pielea lui, in plus
La mine un raport de activitate pt o tura de 5 ore de lucru ar fi ca in imaginea urmatoare:

Folosesc aplicatia deja de 2 saptamani si:
1. Nu mi s-a mai intamplat sa am BSOD-uri (care inainte erau generate de flux manager)
2. Calitatea streamului este numaidecat imbunatatita
3. Traficul extern a fost micsorat cu aproximativ 20% comparativ cu momentele in care foloseam flux manager
Urmeaza sa mai adaog si alte functionalitati acesteia, dar pe parcurs.
Mai are cineva ceva similar?
Aveti idei? Sugestii?