IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> [RO] XLOVE (contorizare trafic si HQ)
TheSelby
post Feb 2 2010, 09:23 PM
Post #1

Administrator
Group Icon

Group: Root Admin
From: Dance Valey
Member No.: 1

Salutare,

Sunt (printre altele) si administratorul unui studio de video-chat.
Activitatea mea principala este cea de programator (delphi, c#, etc). Lovindu-ma de multe probleme cu studio-ul si zecile de cerinte, am inceput sa iau initiativa si, bazandu-ma pe principiul: "daca iti trebuie ceva, fa-ti singur"... asa ca am inceput.

Acum va prezint ce stie sa faca aplicatia asta:
1. detecteaza camera ce o folositi in studio (nu conteaza ca e pe USB/Firewire/placa de captura, etc)
2. prepara stream pentru XLove in High Quality (rezolutia streamului e configurabila din aplicatie - atat cat permite camera video)
3. comunica fara probleme cu XLOVE-ul
4. contorizeaza timpul petrecut online (in milisecunde) si il raporteaza catre un anume server (configurabil per client)
5. Raporteaza si limitele de folosire ale procesorului, si anume doar ceea ce este specific si dedicat pentru XLOVE. Orice alt site aditional va "papa" resurse pe pielea lui, in plus

La mine un raport de activitate pt o tura de 5 ore de lucru ar fi ca in imaginea urmatoare:

Folosesc aplicatia deja de 2 saptamani si:
1. Nu mi s-a mai intamplat sa am BSOD-uri (care inainte erau generate de flux manager)
2. Calitatea streamului este numaidecat imbunatatita
3. Traficul extern a fost micsorat cu aproximativ 20% comparativ cu momentele in care foloseam flux manager

Urmeaza sa mai adaog si alte functionalitati acesteia, dar pe parcurs.

Mai are cineva ceva similar?

Aveti idei? Sugestii?
Go to the top of the page

+Quote Post
TheSelby
post Feb 3 2010, 10:45 AM
Post #2

Administrator
Group Icon

Am adaugat si modulul de desenare a CPU usage cat timp modelul este conectat pe XLOVE si "face" broadcast

E un pic mai dificil in momentul de fata sa intelegi cand a fost conectata pe site si cand nu... o sa re-gandesc un pic graficul ca sa fie mai usor de "citit" si inteles

Acum ca sa explic un pic cum functioneaza aplicatia asta:
1. ea exista pe computerul modelului, si inlocuieste xlove flux manager (asta trebuie dezinstalat sau oprit din servicii)
2. cand modelul intra in show, aplicatia asta a mea se ocupa de encodarea streamului si de broadcast.
3. odata ce aplicatia mea se ocupa de stream, e clar ca poate detecta foarte usor si corect timpul petrecut pe site, timpul online (indiferent ca e in free show sau in private show)
4. cand o sesiune de chat se termina (cand modelul iese din free/privat) aplicatia mea transmite catre server datele (data la care a fost inceput streamul, durata lui, minimul CPU usage, maximul, average CPU usage + user-ul de pe care e logat modelul
5. partea de server primeste datele, le baga in baza de date
6. accesand interfata web, generez graficul din imagine bazandu-ma pe datele primite de la aplicatia mea, si astfel iese ceea ce ati observat deja in screenshot

Pe viitor ma voi gandi si la o varianta in care aplicatia web de pe server detecteaza si cati bani s-au facut in acel interval de stat online, pentru statistici inca mai avansate

In viitorul apropiat voi lansa aplicatia in varianta DEMO, ca sa vedeti cum functioneaza si sa descoperiti daca e un bun replacement pentru flux manager sau nu smile.gif

spor la trebi wink.gif

+Quote Post
TheSelby
post Feb 6 2010, 12:22 AM
Post #3

Administrator
Group Icon

Salutare tuturor,

Astazi scot pe piata aplicatia asta, in varianta DEMO

Installerul il puteti lua downloadandu-l de pe unul din urmatoarele link-uri:
http://chatlive.ro/wlshq/Install.WLSHQStre....2_release3.exe
sau
http://whitelillyservices.com/Install.WLSH....2_release3.exe

Cei care doresc sa testeze aplicatia, am rugamintea sa ma contacteze pe e-mail la contact@chatlive.ro pentru a le da cate un registration key, ce va fi valabil 3 zile de la prima activare.

Astept opiniile voastre dupa ce veti testa aplicatia!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2010 - 12:14 PM
Skin designed by: H-Designer™, Copyright 2007©, All rights reserved.